Карпат Кофі - Стабільність
Отримуйте стабільність смаку від партії до партії
Кожна партія обсмаженого зерна для вашого закладу проходить капінг та тест на відповідність показникам вологості, щільності, екстрактивності та кольоропроби.

Фінальний етап - тест на смак. Органолептика - наше все.
Він тече вже 75 тисяч років. Оце стабільність. Прямо як стабільність кави Carpat Coffee.
Це Черемош
Контролюємо кожен етап виробництва
Лабораторія
Склад сировини
Виробничий цех
Прийом зеленого зерна
Контроль сировини
Дотримання температури та вологості
Профільна обсмажка
Очищення зерна від домішок. Дестонер.
Капінг партії
Перевірка щільності та вологості
Дотримання температури та вологості
Кольоропроба
на колориметрі
Перевірка смаку
Пакування
та відправка
Всі процеси контролюються поетапно та перевіряються щодня
Стабільності досягаємо за рахунок гаджетів
Вологомір
Контролюємо вологість вашого зерна
Колорметр
Слідкуємо за кольором обсмаженого зерна
Рефрактометр
Ви знали що в каві заломлюється світло?
Ми контролюємо навіть це.
PH метр
Контролюємо кислотність кавового розчину
Записатись на екскурсію
Відвідавши виробництво ви можете особисто перевірити систему контролю якості та спробувати каву