Двопостова мультибойлерна автоматична кавомашина Astoria STORM STANDARD SAEP/2

Astoria
665382,00
грн.
Опис

STORM - це поєднання майстерності та високих технологій. З кофемашиною Storm бариста може вільно виражати себе і свої здібності, експериментуючи за допомогою простих і зручних дій.
Протиопікова консольна парова трубка Barista Attitude забезпечує високий рівень безпеки і легке повернення до піддону в разі бездіяльності. Super Dry являє собою інноваційну систему, яка зберігає пару сухим і з мінімальною початковою конденсацією завдяки встановленому на виході електроклапану.
Нова система Super Dry гарантує безперервне використання пара без зниження продуктивності, навіть при одночасному використанні двох парових трубок.
У кофемашині Storm регулювання піддона дозволяє бариста тримати чашку на зручному рівні для приготування напоїв. Звичайні операції по очищенню — більш плавні та однородні завдяки округлій формі, а промивання полегшене за рахунок вертикального вилучення піддону.
Прикрашена благородними матеріалами, такими як дерево, які можна персоналізувати, обравши із різних порід і кольорів, Storm — це кавомашина, яка викликає емоції, і виготовлена ​​відповідно до самих технологічних точних досліджень.
Storm — це легко впізнавана кавоварка з сильною індивідуальністю, встановлена ​​на ножках, але одна із самих низьких у своїй категорії, вона призначена для розміщення на столі для встановлення прямого контакту між баристою та клієнтом.
Інші товари