Про каву - Carpat Coffee

Як вибрати кавоварку додому?

Часто кавомани, задля економії часу на приготування, обирають для себе автоматичні кавомашини, які дозволяють без особливих умінь швидко приготувати напій. Зазвичай такі кавоварки ставлять і в офісах. Здається, ніби вибрати цей девайс дуже просто. Та з власного досвіду знаємо, скільки нюансів виникає при виборі, які його значно ускладнюють. Щоб процес покупки не перетворився в каторгу, ділимось інформацією, яка допоможе його спростити та пришвидшити.

Першочергово вам потрібно зрозуміти який тип кавоварки ви хочете придбати. Бувають вони такими:

  1. Рожкові. Готують вже мелену каву. Не мають кавомолки в комплекті, її потрібно докуповувати окремо або використовувати вже мелену каву. Підходять більше тим, хто любить “погратись” із помелом, обожнює експериментувати, має або планує придбати кавомолку. Якщо ж її у вас немає, то ми допоможемо підібрати оптимальний помел та змелемо зерна безкоштовно. Або допоможемо обрати кавомолку.
  2. Група автоматика, яка може бути кількох видів:
  • автоматичні, що готують лише “чорну каву”, без молока. Як правило з бункером для зернової кави, в якому вона мелеться. Якщо ви не п’єте каву з молоком і вам достатньо стандартних напоїв (еспресо, американо, допіо), то сміливо можете зупинитись на такому варіанті.
  • напівавтоматичні: мають бункер для зерен, в якому мелють їх. Також є капучинатор для молока. Тобто вони від вас вимагають виконати дві дії: приготувати каву (натиском кнопки) та перекласти стаканчик в інший відділ для додавання спіненого молока.
  • one touch (одним натиском кнопки готує, будь який кавовий напій: як без молока, так і з ним). Не вимагають ніяких додаткових дій. Ідеальний варіант для сім’ї, в якій чоловік надає перевагу есперсо, а жінка - ніжному капучино. Особливо, якщо не вистачає часу на експерименти з приготуванням.

Звичайно на вибір впливає і ціна. На цьому зупинятись детальніше поки не будемо, адже вона залежить як від типу кавоварки, так і від її стану: нова чи вживана. Першочергово зрозумійте для чого вам потрібне дане обладнання (додому чи в офіс, скільки людей буде готувати каву, як часто) та які напої воно повинно готувати. Знаючи види домашніх кавоварок, власні потреби та допустимий бюджет - ви з легкістю оберете для себе найкращий варіант. Якщо ж не хочете цим паритись - телефонуйте чи пишіть і наш менеджер Анатолій підбере кавоварку під ваш запит. Навіть якщо її не буде у нас на складі, можемо замовити спеціально для вас.
Приготування